Φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβες – Κανονικά η διεξαγωγή της κυκλοφορίας

Τηλεφωνήματα για βόμβες οδήγησαν σε εκκένωση του σταθμού Λαρίσης του ΟΣΕ, δύο ξενοδοχείων και του σταθμού μετρό στο Μεταξουργείο

Φάρσα αποδείχθηκαν, τελικά, τα τηλεφωνήματα από άγνωστους για τοποθέτηση βομβών στον σταθμό Μετρό «Μεταξουργείο», στον σταθμό Λαρίσης και σε δύο ξενοδοχεία, στις περιοχές του Μεταξουργείου και του Αγίου Παντελεήμονα.

Σημειώνεται, ότι στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, αλλα πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Το χρονικό

Περίπου στις 8.40πμ άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ. Ακολούθως έγιναν άλλα δύο τηλεφωνήματα σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, στο ξενοδοχείο Novotel στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Μιχαήλ Βόδα και στο «Stanley» που βρίσκεται πάνω από τον σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο» στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου και εκεί αναφέρθηκε ότι έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε το «Stanley» ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός και στο σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο».

Φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβες – Κανονικά η διεξαγωγή της κυκλοφορίας

Η αστυνομία εφαρμόζοντας το σχετικό πρωτόκολλο, προχώρησε σε εκκένωση των χώρων για να γίνουν οι προβλεπόμενες έρευνες. Ακολούθως, μετά τις έρευνες που έγιναν, άνοιξε αρχικά ο σταθμος του μετρό «Μεταξουργείο», και κατόπιν ολοκληρώθηκαν και οι έρευνες στα ξενοδοχεία και στον σταθμό του ΟΣΕ. Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμός Λαρίσης του ΟΣΕ είναι κλειστός για το κοινό.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος