Tι λέει η Ε. Ξυδιά, η ιπτάμενη πιανίστρια των Τεμπών, στην ΕΡΤ – Δείτε το viral βίντεο που διεκδικεί θέση στο ρεκόρ Γκίνες

Mπροστά σε ένα μοναδικό γεγονός βρέθηκαν οι επισκέπτες των Τεμπών οι οποίοι διασχίζοντας την κρεμαστή γέφυρα που οδηγεί στο ιερό προσκύμα της Αγίας Παρασκευής αντίκρισαν την Κυριακή (3/6) την Ελληνίδα πιανίστρια Ελένη Ξυδιά να ίπταται με το πιάνο της πάνω από τον Πηνειό ποταμό.

Το λευκό πιάνο αιωρούνταν στην κοιλάδα των Τεμπών κρεμασμένο από τεράστια κόκκινα μπαλόνια με την καλλιτέχνιδα, η οποία φορούσε ένα μακρύ, μοβ φόρεμα, κάνοντας το θέαμα ακόμα πιο εντυπωσιακεί να παίζει το τραγούδι «dream of flying». Ένα ξεχωριστό μουσικό και οπτικό θέαμα που έγινε viral.

«Το βίντεο είναι αληθινό. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία» δήλωσε στις «Συνδέσεις» η πιανίστρια του μουσείου της Ακρόπολης, η οποία μιλώντας για την ιδέα του σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και το project να δημιουργηθούν ανάλογα video προώθησης της φυσικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Διεκδικεί θέση στο ρεκόρ Γκίνες

«Παίρνουμε το πιάνο μας και πηγαίνουμε στα διάφορα μέρη της χώρας μας και δημιουργούμε αυτά τα όμορφα βίντεο» είπε η κ. Ξυδιά αποκαλύπτοντας ότι η σχετική πρωτοβουλία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο χάρη σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα και το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

«Έχει γίνει αίτηση για να μπούμε και στο ρεκόρ Γκίνες γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ» δήλωσε η πιανίστρια στην ΕΡΤ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος