Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή στον Μαραθώνιο – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για τη διαδρομή των 42.195 μ.

Ένα πολύτιμο εργαλείο για τους δρομείς που θα μετάσχουν στον 40o Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών δημιούργησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία παρέχοντας μέσω τηςιστοσελίδας τηςμε αναλυτική πρόγνωση, ανά περιοχή, κατά μήκος της διαδρομής των 42.195 μ.

«Η πρόγνωση είναι ανά τρεις ώρες στις περιοχές που θα τρέξουν οι αθλητές.Είναι σχετικά καλές οι συνθήκες με τη θερμοκρασία να είναι στους 18 βαθμούς το πρωί της Κυριακής, στο μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 22 βαθμούς», ανέφερε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Σαράντα χρόνια κλείνει φέτος ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας και η ΕΡΤ, στην ιστορική αυτή διαδρομή, συμμετέχει πιο ενεργά από κάθε άλλη φορά, με πολλές υποστηρικτικές ενέργειες, καλύπτοντας, όπως κάθε χρόνο τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση, με όλο το τεχνικό και δημοσιογραφικό της επιτελείο.

Η ΕΡΤ στηρίζει τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, από τις 08:30, η ΕΡΤ3, αλλά και το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, θα καλύψουν σε απευθείας σύνδεση την ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα μέχρι και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με το ρεκόρ συμμετοχών (σε όλες τις διαδρομές) των 65.000 αθλητών από ολόκληρο τον κόσμο, η παρουσία της ΕΡΤ θα είναι ακόμα πιο μεγάλη κατά μήκος της διαδρομής:

Μαραθώνας – Λ. Μαραθώνος – είσοδος στον Τύμβο (αριστερό ρεύμα) – έξοδος από Τύμβο (δεξίο ρεύμα) – Λ. Μαραθώνος – ανισόπεδος κόμβος Σταυρού – Λ. Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου -Φειδιππίδου – κόμβος Κηφισίας/Αλεξάνδρας – Λ. Βασ. Σοφίας – Ηρώδου Αττικού – Παναθηναϊκό Στάδιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος