Τι έκανε τελικά ο Μαθιός σε ρόλο Τζέιμς Μποντ στη Σαντορίνη;

Η απάντηση για το τι έκανε ο γνωστός ηθοποιός, Δημήτρης Λάλος στη Σαντορίνη, δίνεται σήμερα με την παρουσίαση/δημοσιοποίηση του προωθητικού σποτ για το 1ο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης στις 29 και 30 Απριλίου 2023.

Ο αγαπημένος ηθοποιός περιπλανήθηκε στη Σαντορίνη αναζητώντας τον πολύτιμο ανθό της κάπαρης, σήμα κατατεθέν του Συνεδρίου.


Επισκέφθηκε κάθε γωνιά του νησιού χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις του μοναδικά σκάφη, ελικόπτερα και αυτοκίνητα. Διέμεινε σε πολυτελή ξενοδοχεία, γεύθηκε τα εκλεκτά προϊόντα της Θηραϊκής γης απολαμβάνοντας κάθε στιγμή τη φημισμένη Σαντορινιά φιλοξενία.

Το διεθνούς εμβέλειας Συνέδριο με τίτλο “The Luxury Side of Greece”, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και την εταιρεία Update Entertainment.


Τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει την Ελλάδα ως ένα ισχυρό προορισμό στον συνεχώς αναπτυσσόμενο Τουρισμό Πολυτελείας με σκοπό να διεκδικήσει την δική της ξεχωριστή θέση μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.

Στην γιορτή αυτή για τον Τουρισμό Πολυτελείας θα φιλοξενηθούν διεθνούς φήμης ομιλητές, επίτιμοι προσκεκλημένοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, ισχυροί παράγοντες από τον κλάδο του τουρισμού και δημοσιογράφοι από μεγάλα εγχώρια και διεθνή μέσα με σκοπό να διασφαλιστεί η προβολή της χώρας μας και η ανάδειξή της ως Luxury Travel Destination.

Μέσα από τις πολυποίκιλες θεματικές ενότητες, που θα αναπτυχθούν τόσο δια ζώσης όσο και υβριδικά για να καλυφθεί το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον Τουρισμό Πολυτελείας από εξειδικευμένους ομιλητές της τουριστικής αγοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το σύνολο των επιχειρηματιών της Σαντορίνης ακόμα και οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις θα συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή που στόχο έχει να γίνει θεσμός αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα του τουρισμού στο νησί.

Περισσότερες πληροφορίες, το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου καθώς και οι ομιλητές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος