Συνήγορος Χρ. Παππά: “Δεν είχε ερείσματα στο εξωτερικό” – Τι λέει για τη γυναίκα που τον έκρυβε τόσο καιρό (video)

Στις φυλακές Δομοκού βρίσκεται πλέον o Xρήστος Παππάς και για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του καταδικασμένου μέλους της Χρυσής Αυγής μίλησε στην ΕΡΤ ο συνήγορός του, Περικλής Σταυριανάκης.

«Ο Χρήστος Παππάς δεν είχε ερείσματα στο εξωτερικό. Δεν είχε γνωστούς για να πάει έξω» δήλωσε στην εκπομπή «Από τις έξι» ο κ. Σταυριανάκης σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο εντολέας του σχεδίαζε τη διαφυγή του σε άλλη χώρα.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, ο πελάτης του δεν θα έχει επιπλέον ποινή για το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν είχε παραδοθεί και διέφευγε της σύλληψης.

“Aυτό που περιμένουμε πλέον είναι ο προσδιορισμός του εφετείου, τον οποίο αναμένουμε για το 2022”, τόνισε ο κ. Σταυριανάκης ενώ όσον αφορά την 52χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας βρέθηκε ο Χρ. Παππάς, ο δικηγόρος διέψευσε τις φήμες ότι ενδεχομένως να ήταν αυτή που τον κατέδωσε στην αστυνομία, λέγοντας ότι “δεν έγινε από την ίδια”.

Ο δικηγόρος του συλληφθέντα επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του όντως ζήτησε να μεταφερθεί στο ίδιο κελί με τον Γιάννη Λαγό, ενώ όσο αφορά την καταδίκη της γυναίκας με το ουκρανικό διαβατήριο, στη σπίτι της οποίας εντοπίστηκε ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς ανέφερε: «Ο ισχυρισμός του πελάτη μου, αλλά και της ίδιας προφανώς δεν έπεισε και γι’ αυτό είχαμε και την καταδίκη της σε 30 μήνες».

Όπως επισήμανε ο πελάτης του, ο οποίος διέφευγε τις σύλληψης για 8 σχεδόν μήνες, δεν του έχει αποκαλύψει που διέμενε όλο αυτό το διάστημα που ήταν από τους πλέον καταζητούμενους στη λίστα της ΕΛΑΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος