«Θρίλερ» με την εξαφάνιση 27χρονης στην Κω – Τι είπε ο σύντροφός της στην ΕΡΤ

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στην Κω για την εξαφάνιση 27χρονης από την Πολωνία που εργαζόταν στο νησί. Η αστυνομία έχει συλλάβει άνδρα 32 ετών από το Μπανγκλαντές. Φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε τη νεαρή πριν την εξαφάνισή της, ενώ ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει το νησί για την Ιταλία. Για την πορεία των ερευνών μίλησε στην ΕΡΤ ο σύντροφος της 27χρονης.

Drone σαρώνει την περιοχή ανάμεσα σε Μαρμάρι και Τυγκάκι στην Κω, αναζητώντας κάθε στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, με όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνισή της να είναι ανοικτά, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

«Είμαστε 10 διασώστες, συμμετέχει και ένας σκύλος έρευνας και διάσωσης» επιβεβαίωσε ο κ. Τρουμπούλης Αντώνης, πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων.

Στο «στόχαστρο» των αρχών 5 αλλοδαποί

Στο «στόχαστρο» των αρχών μπήκαν 5 αλλοδαποί, που φέρονται να είχαν προτείνει στην Αναστάζια να πάει σπίτι τους για να την βοηθήσουν, καθώς όπως υποστήριξαν, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του ενός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, είχε εκδώσει εισιτήριο για να φύγει από το νησί. Πρόκειται για έναν 32χρονο, με τα αρχικά S.S., από το Μπανγκλαντές.

«Πήγαμε σπίτι μου και ήρθαμε σε σεξουαλική επαφή. Μετά την άφησα σε ένα σημείο, δεν ξέρω τι έγινε», είπε ο φερόμενος ως δράστης.

«Η Αναστασία έχει απαχθεί» λέει η μητέρα της 27χρονης

Μιλώντας σε πολωνικό μέσο, η μητέρα της 27χρονος φέρεται να δήλωσε: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά έχω πληροφορίες ότι η Αναστασία έχει απαχθεί».

Ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να μίλησε με την Αναστάζια, ήταν ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της, με τον οποίο είχαν πάει μαζί στο νησί για να εργαστούν, ο οποίος βρίσκεται στα άτομα που εξετάζονται από τις αρχές.

Ο Πολωνός σύντροφος της 27χρονης μιλά στην ΕΡΤ

Όπως φέρεται να υποστήριξε, η κοπέλα του επικοινώνησε μαζί του λέγοντάς του πως επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ θα την επέστρεφε ένας φίλος.

Στη συνέχεια, είπε πως έλαβε μήνυμα στο κινητό του που του έλεγε να πάει να την πάρει από συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μαρμάρι, όμως όταν έφτασε δεν την βρήκε κι έτσι μέσω εφαρμογής, εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο σε άλλη περιοχή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και άλλα στοιχεία για να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Μαριαλένη Τσουβελεκίδη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος