Θήβα: Συγκέντρωση φορέων για αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας

Κινητοποίηση για ην αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας στη Θήβα, οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Θήβας, σωματεία και φορείς της πόλης μας καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 7μμ (Καλλιθέας 9, Αγ. Θεόδωροι).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Πρόκειται για σπίτι βιομηχανικού εργάτη με δύο ανήλικα παιδιά. Είναι ο πρώτος πλειστηριασμός που γίνεται στην πόλη μας και δυστυχώς θα ακολουθήσουν και δεκάδες άλλοι. Για αυτό πρέπει να αντιδράσουμε τώρα, μαζικά. Να περάσουμε το μήνυμα ότι θα μας βρουν απέναντί τους.

Όλοι μαζί στον αγώνα να σώσουμε τα σπίτια μας.

Αυτή η απαράδεκτη επίθεση ενάντια στον μόχθο και τον ιδρώτα του λαού δεν είναι μεμονωμένη και μας αφορά όλους μιας και δεν γνωρίζουμε ποιος θα έχει σειρά. Η επίθεση αυτή έχει ονοματεπώνυμο και είναι οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων που διαχρονικά υπηρετούν τους επιχειρηματικούς ομίλους, τους τραπεζίτες, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές ανάγκες. Αδιαφορώντας για την υγεία μας, για την Πρόνοια, για την Παιδεία, για το δικαίωμα στην εργασία.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός εργατικής – λαϊκής κατοικίας, να καταργηθούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και να προστατευθεί με νόμο η λαϊκή κατοικία».

Πριν την ανακοίνωση των μαζικών φορέων, προηγήθηκε ανοιχτό κάλεσμα της οικογένειας που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της στο διαδίκτυο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος