Φαρμακοποιοί Θεσσαλονίκης: «Παίζονται παιχνίδια στις πλάτες μας» – Από το πρωί της Τετάρτης δεν διατίθενται self test (video)

Στην διακοπή δωρεάν διάθεσης από τα φαρμακεία των self test και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί αναφέρθηκε ο ΓΓ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Γιώργος Κιοσές, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι από σήμερα κιόλας «έχει ανασταλεί η διάθεση των κρατικών self test από τα φαρμακεία», ωστόσο όπως διευκρίνισε τα προς πώληση self test θα συνεχίσουν να διατίθενται κανονικά, όπως όλα τα προϊόντα ενός φαρμακείου.

Ο κ. Κιοσές είπε συγκεκριμένα, ότι με ομόφωνη απόφαση του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προχώρησε την αναστολή της διάθεσης από το πρωί της Τετάρτης, με τους φαρμακοποιούς όλης της πόλης να επιστρέφουν στις φαρμακαποθήκες τα κρατικά self test.

Ερωτηθείς γιατί προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, δεδομένου ότι η κατάσταση πλέον εξομαλύνθηκε στα φαρμακεία μετά τις δυσκολίες των πρώτων ημερών, ο ίδιος επισήμανε μεταξύ αλλων: «Οι φαρμακοποιοί δεν μπορούν να ανεχτούν να εμπαίζονται και να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη τους μεταξύ των κκ. Σκέρτσου και Γεωργιάδη ότι θα υπάρχουν κι άλλα κανάλια διανομής, όπως τα σούπερ μάρκετ».

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος