Θεοδωράκης: Υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος – Θα ψηφίσουμε συμφωνία

Μία και πλέον ώρα κράτησε η συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Συζήτησαν όλα τα σενάρια για τις διαπραγματεύσεις, όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης και επανέλαβε την απόφαση του Ποταμιού να ψηφίσει τυχόν συμφωνία. Παράλληλα επισήμανε τον κίνδυνο ατυχήματος.
Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τη συνάντηση,  ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό όλα τα σενάρια που αφρούν τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές-εταίρους, τονίζοντας ότι του εξήγησε πως εάν φέρει στη Βουλή συμφωνία με τους εταίρους που θα κρατάει την Ελλάδα στην Ευρώπη, το Ποτάμι θα την ψηφίσει.
Ο κ. Θεοδωράκης πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός του είπε πως υπάρχουν δύο-τρεις κινήσεις που μπορούν ακόμη να γίνουν για την επίτευξη συμφωνίας και πως ελπίζει ότι και οι Ευρωπαίοι, από την πλευρά τους, θα κάνουν κάτι ανάλογο.
Δεν πρέπει να παίζει η κυβέρνηση, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος, αντέτεινε ο επικεφαλής του Ποταμιού, που τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται σε σταυροδρόμι και θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα πάει δεξιά, που οδηγεί στο Κούγκι, ή αριστερά που οδηγεί στην ευρωπαϊκή πορεία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος