Θάνατος Τζωρτζίνας: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές δημοσίευμα για εισπνοή τοξικού αερίου

Ο προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, με επιστολή του διαψεύδει δημοσίευμα σχετικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα.

Στην επιστολή του ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής αναφέρει: Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 και περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όπως σημείωσε ο κ. Καρακούκης, οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Θέση στην παραπληροφόρηση και τη φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με τα αίτια που προξένησαν τους τρεις θανάτους των κοριτσιών, σε διάστημα τριών ετών, στην Πάτρα πήρε νωρίτερα με ανακοίνωσή της και η ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος