Με τις καταθέσεις των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα η ανακριτική διαδικασία, για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα με κατηγορούμενη την μητέρα τους 33 χρόνων.
Χθες 2/8, κατέθεσε η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα που γνωμάτευσε για το θάνατο της 3,5 ετών κόρης της κατηγορουμένης ότι προκλήθηκε από ηπατική ανεπάρκεια διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτή μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη οξυγόνου.
Κατέθεσε επίσης και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης ο οποίος είχε διενεργήσει την επανεξέταση των ιστολογικών στοιχείων των δυο κοριτσιών. Το πόρισμα του μάλιστα περιλαμβάνεται σε αυτό των κ. Καρακούκη και Καλόγρηα βάση του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για τους θανάτους των δύο παιδιών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος