Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Εγγράφως οι εξηγήσεις της μητέρας μέσω υπομνήματος

Array

Ένα 17 σελιδο υπόμνημα με τις εξηγήσεις της 33χρονης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που διενεργούν όλη την έρευνα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της που πέρασε όλη την ημέρα μαζί της στις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζοντας το έγγραφο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την τέλεση της πράξης, επαναλαμβάνει ότι ποτέ και για κανέναν λόγο δεν θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά και με λύπη διατυπώνει πως αν και τα μεγάλωσε με φροντίδα και προσοχή, δεν μπόρεσε να τα δει να μεγαλώνουν.

Κάνει μια αναλυτική εξιστόρηση των γεγονότων μιας πολύ μεγάλης περιόδου από τον γάμο της με τον Μάνο Δασκαλάκη, τις επιθυμητες όπως λέει εγκυμοσύνες, και εξιστορεί όλα τα γεγονότα της οικογενειακής τραγωδίας μέχρι τον Ιανουαρίου του 2022 και τον θάνατο και του τρίτου της παιδιού.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών θα κρίνουν αν οι εξηγήσεις της μέσω του υπομνήματος, καλύπτουν τα ερωτήματα τους και θα αποφασίσουν εάν θα ζητήσουν συμπληρωματικές απαντήσεις ή αν θα στείλουν την ανωμοτί κατάθεση της 33χρονης στη Δικαιοσύνη που θα έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν θα ασκήσει σε βάρος της νέες διώξεις.

ΕΡΤ1- Ρεπορτάζ: Χαρά Γιαννοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος