Θάνατοι λουόμενων σε Ηλεία και Εύβοια

Καθημερινό πλέον είναι το φαινόμενο θανάτων λουόμενων σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, δύο ηλικιωμένοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε Ηλεία και Εύβοια.

Ειδικότερα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε σήμερα το πρωί (6/8/2023) , από τη θαλάσσια περιοχή Αλκυώνας Κατάκολου, 77χρονος ημεδαπός. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου Ηλείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί η οικεία Λιμενική Αρχή ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.          

 Την ίδια ώρα, στη θαλάσσια περιοχή Πολιτικών Ευβοίας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 74χρονος ημεδαπός, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος