Θ. Πλεύρης για τους υπαινιγμούς Κούγια: Στηρίζουμε τους γιατρούς που συνδράμουν στις μεταμοσχεύσεις και στο έργο και στην προάσπιση της τιμής τους

«Οι γιατροί που συνδράμουν στις μεταμοσχέυσεις επιτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο και εξυπακούεται ότι τους στηρίζουμε και στο έργο τους και στην προάσπιση της τιμής», τους αναφέρει o υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης σε ανάρτηση για την οποία φαίνεται ότι στάθηκε αφορμή μια ερώτηση του Αλέξη Κούγια.

Ως συνήγορος της 34χρονης κατηγορουμένης στην υπόθεση της Πάτρας ο κ. Κούγιας ρώτησε τον διευθυντή της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη ο οποίος κατέθετε,  «αν αποστέλλει όργανα παιδιών για μεταμοσχεύσεις». Ο εντατικολόγος απάντησε εκνευρισμένος πως «δεν είμαι κούριερ» και δήλωσε περήφανος για την συνεισφορά του στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων. Τέλος ο κ. Ηλιάδης είπε  πως οι ερωτήσεις του κ. Κούγια είναι «προσβολή για τους γονείς που έχουν δωρίσει όργανα».

Η κατάθεση του γιατρού θεωρείται κομβικής σημασίας στην δίκη για την υπόθεση της Πάτρας, που από σήμερα περνά στον κύκλο των μαρτύρων που αφορούν το μετά την ανακοπή του 9χρονου παιδιού διάστημα, έως τον θάνατο του στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος