Θ. Παφίλης στο Πρώτο: Φυσιολογική η αντίδραση Δένδια κατά Μπογδάνου – Τραγωδία εάν σιωπούσε (audio)

«Φυσιολογική η αντίδραση του κ. Δένδια στον αισχρό αντικομμουνισμό του κ. Μπογδάνου στη Βουλή. Πήρε μια θέση που έπρεπε να πάρει. Θα ήταν τραγωδία εάν σιωπούσε», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα.

«Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο κ. Μπογδάνος, αλλά το “θερμοκήπιο” που ευνοεί την επανεμφάνιση των ναζιστικών συμμοριών της Χρυσής Αυγής και βγάζει έναν εμετικό αντικομμουνισμό», σημείωσε, λέγοντας πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται «η “θεωρία των δυο άκρων” και η ανησυχία του συστήματος για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ». Πρόσθεσε ότι στόχος είναι να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα και να στρέψουν τις αντιδράσεις σε σκοταδιστικές εκφράσεις.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμμετοχή του κ. Μπογδάνου μαζί με τη Χρυσή Αυγή, σε εμφυλιοπολεμική εκδήλωση στο Βίτσι. Μίλησε για φασιστικές ομάδες που δρουν με διάφορες ονομασίες και είναι «γέννημα του καπιταλιστικού συστήματος», καθώς «θέλουν να εξυπηρετήσουν πιο αποτελεσματικά και με τη βία τα συμφέροντα του κεφαλαίου». Σύμφωνα με τον κ. Παφίλη, το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που άνοιξε μέτωπο με τη Χρυσή Αυγή, κατηγορώντας τα άλλα κόμματα ότι ανέχθηκαν ή συμμάχησαν με τους χρυσαυγίτες, καθώς και δημοσιογράφους «που συμβούλευαν τον Κασιδιάρη να μην εκτίθεται τόσο πολύ». Εξαπέλυσε βέλη και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ανέχθηκε τη Χρυσή Αυγή, για ένα διάστημα τουλάχιστον».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος