Θ. Μπάκας: Στο κυνήγι στέγης οι φοιτητές – Γιατί εκτινάχθηκαν στα ύψη τα ενοίκια (video)

Αυξητική τάση δείχνουν φέτος οι τιμές των φοιτητικών κατοικιών σε όλη τη χώρα. «Είναι δύσκολο να βρούμε ακίνητα. Οι τιμές είναι υψηλές, ιδιαίτερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Χανιά», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Θέμης Μπάκας, πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου Ε-Real Estates.Στις υψηλές τιμές της φοιτητικής στέγης, με παραδείγματα, αναφέρθηκε ο κ. Μπάκας, εξηγώντας ότι ένας λόγος για την σημαντική άνοδο των τιμών είναι ότι πολλά ακίνητα που είχαν ανακαινισθεί και ενοικιάζονταν μέσω AirBnB επέστρεψαν στις μακροχρόνιες μισθώσεις και οι ιδιοκτήτες τους έχουν υψηλότερες απαιτήσεις.

Θ. Μπάκας: Στο κυνήγι στέγης οι φοιτητές – Γιατί εκτινάχθηκαν στα ύψη τα ενοίκια (video)

Γκαρσονιέρες σε τιμή διαμερίσματος

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου Ε-Real Estates είπε ότι για γκαρσονιέρες στην Αττική η τιμή ξεκινά από 260 € και μπορεί να φτάσει και τα 400 €.

Θ. Μπάκας: Στο κυνήγι στέγης οι φοιτητές – Γιατί εκτινάχθηκαν στα ύψη τα ενοίκια (video)Περιζήτητα επίσης είναι και τα δυάρια, τα οποία μπορούν να μοιραστούν δυο φοιτητές, με τις τιμές για ακίνητα 40 – 50 τ.μ. να κυμαίνονται μεταξύ 220 € έως και τα 550 €. Οι ανώτερες τιμές, όπως φαίνονται και στους πίνακες με τα παραδείγματα, αφορούν διαμερίσματα ανακαινισμένα και πλήρως εξοπλισμένα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος