Θ. Δρίτσας – Αυθαίρετες οι ερμηνείες των δηλώσεών μου (vid)

Σε νέα δήλωση προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε σχέση με το ότι ο ίδιος θα ήθελε μια άλλη προοπτική για το λιμάνι του Πειραιά.

Ο κ. Δρίτσας ανέφερε ότι προσπάθησε «με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ειλικρίνεια να εξηγήσω την πορεία των χειρισμών της κυβέρνησης αναφορικά με την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ» προσθέτοντας ότι ερμηνείες σε διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν να τον εμφανίσουν ότι κινείται σε διαφορετική κατεύθυνση από τον Πρωθυπουργό είναι «κατασκευές εμφανούς σκοπιμότητας και εφήμερης αντοχής».

Ο υπουργός είπε ότι κάθε συμμετοχή του σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή τον υποχρεώνει πρωτίστως να ενημερώνει υπεύθυνα όσους τις παρακολουθούν και αυτό έκανε, ενώ συμπλήρωσε ότι η αναγγελθείσα για την Τρίτη συνέντευξη τύπου καθόλου δεν συνδέεται με τα παραπάνω, αφού είχε προαποφασισθεί από την Παρασκευή.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας στις επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ καταφέρθηκε εναντίον των πολιτικών δυνάμεων «που κατέστρεψαν τη χώρα και (…)ξιφουλκούν σήμερα κατά της κυβέρνησης για το θέμα του λιμανιού του Πειραιά».
«Ας μας πουν τι έχουν κάνει αυτοί που, υπογράφοντας λευκά χαρτιά, παρέδωσαν την χώρα, δέσμια, στις προθέσεις των δανειστών. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών», σημείωσε στη δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη.

Πηγή ΕΡΤ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος