Τεράστια η ανταπόκριση στην καμπάνια της ΕΡΤ για τους πρόσφυγες (vid)

Χιλιάδες είναι οι χρήστες του διαδικτύου που ανταποκρίνονται στην καμπάνια της ΕΡΤ για τη στήριξη των προσφύγων.

Με μία καμπάνια μοναδική στην Ευρώπη, η δημόσια ραδιοτηλεόραση κάνει πράξη την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη. Στην ιστοσελίδα ert4refugees.ert.gr, οι πολίτες μπορούν να πληροφορηθούν πώς θα στηρίξουν τους πρόσφυγες, ανά περιοχή και κοινωνικό φορέα.

Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική και στη Θεσσαλονίκη. Στα γραφεία της ΕΡΤ 3, στην οδό Αγγελάκη 6, οι εργαζόμενοι μαζί με εθελοντές γέμισαν ήδη ένα φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης που καθημερινά προσφέρουν εκατοντάδες πολίτες. Μεγάλη είναι η ανάγκη για πάνες, βρεφικό γάλα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Στην ιστοσελίδα ert4refugees κάνοντας κλικ στην επιλογή πως μπορείτε να βοηθήσετε, εμφανίζεται κατάλογος κοινωνικών οργανώσεων και δομών που παρουσιάζουν συγκεκριμένες ανάγκες.

Η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ3, το Πρώτο, το Δεύτερο Πρόγραμμα, η ΕΡΑ Σπορ και το Kόσμος μεταδίδουν καθημερινά ειδικά δελτία με χρηστικές πληροφορίες για τις ανάγκες που παρουσιάζονται και τα σημεία συγκέντρωσης των προσφορών των πολιτών.

Στη διάθεση των πολιτών για πληροφορίες και ενημέρωση είναι οι τηλεφωνικές γραμμές 210 6075711-2 καθώς και το email ert4refugees@ert.gr

#ΕΡΤ4refugees

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΟΝΙΑ ΦΙΛΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος