Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία γίνονται και φέτος οι βοηθοί του Άη Βασίλη και περιμένουν τα γράμματα των παιδιών (video)

Μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων θα ζητήσουν και φέτος τα παιδιά τα δώρα τους από τον Άη Βασίλη. Για την σημαντική αυτή αποστολή, που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες και τα όνειρα των μικρών παιδιών, μίλησε στην ΕΡΤ ο Λάζαρος Λαζαρίδης, διευθυντής επικοινωνίας των ΕΛΤΑ.

«Είναι τριακοστή χρονιά που κάνουμε αυτή τη δράση, μαζεύουμε όλα τα γράμματα του Άγιου Βασίλη και τα παραδίδουμε. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποια από αυτά τα γράμματα να τα παραλαμβάνουμε και να τα διαβάζουμε», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Λαζαρίδης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας των ΕΛ.ΤΑ, «φέτος στα γράμματα είναι μικρότερο το αποτύπωμα της Covid-19 ζητώντας εκτός από υγεία, παιχνίδια ή κάτι που να τα έχει εντυπωσιάσει.

«Ότι κάνουν μέσα στη χρονιά τα παιδιά στην οικογένεια, το γράφουν στον Άγιο Βασίλη. Είναι μια μαγική περίοδος», επισήμανε ο κ. Λαζαρίδης, λέγοντας ότι όσα παιδάκια έχουν γράψει σωστά τη διεύθυνσή τους στον φάκελο που θα ρίξουν στα ταχυδρομικά κουτιά θα λάβουν μια απαντητική κάρτα ότι έχει επιδοθεί στον Άη Βασίλη, καθώς και ένα μικρό δώρο.

Όσοι μικροί και μεγάλοι επιθυμούν, μπορούν να στείλουν το γράμμα τους στον Άη Βασίλη, δίχως γραμματόσημο, και αυτό θα φτάσει στον προορισμό τους.

Ρεπορτάζ: Μαίρη Σκανδάλη | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος