Τα «ασημένια» κορίτσια του πόλο κορασίδων στην ΕΡΤ – «Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε περισσότερα»

Array

Για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο που διεξήχθη στη Λάρισα μίλησαν στην ΕΡΤ τα μέλη της Εθνικής Κορασίδων.

Σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή Με Νέα Ματιά, μίλησαν τα κορίτσια που μας γέμισαν περηφάνια αλλά και ο προπονητής τους Γιώργος Τσόκας που έκανε λόγο για μια σημαντική επιτυχία. Όπως είπε: «νομίζω ότι είναι σημαντική επιτυχία. Και η δική μας και των αγοριών που παίξανε στον Βόλο. Δυο ασημένια μετάλλια οπότε βάλαμε μια παρακαταθήκη για το μέλλον». «Κάθε χρονιά έχουμε μια καινούρια διοργάνωση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που θα έχουμε» τόνισε ακόμα ο κ. Τσόκας.

«Η πορεία των κοριτσιών είναι αποδεδειγμένη, φτάσαμε στον τελικό. Ο στόχος μας ήταν αυτός σκαλί – σκαλί με κάθε παιχνίδι να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Φτάσαμε πιο ψηλά, αντέξαμε μέχρι εκεί, βάζουμε στόχους για κάτι παραπάνω. Η δεύτερη θέση μας δίνει ότι το καλύτερο να φτάσουμε στην κορυφή. Πρέπει να δουλέψουμε και το μέλλον είναι δικό τους» ανέφερε από την πλευρά της η βοηθός προπονητή Άννα Χατζηγεωργάκη.

Από την πλευρά τους τα κορίτσια χαρακτήρισαν πολύ σημαντική την επιτυχία τους.«Έχουμε δουλέψει όλες πολύ σκληρά, οι κόποι μας ανταμείφθηκαν, είμαστε πολύ χαρούμενες και σίγουρα θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο να πετύχουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον» τόνισαν μεταξύ άλλων.

Υποσχέθηκαν ότι από εδώ και πέρα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το Πανευρωπαϊκό ενώ στους στόχους τους είναι και η Ολυμπιάδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος