Τ. Οικονόμου για τα 2 χρόνια ertnews.gr: Χτίστηκε με κόπο και μεράκι – Εκπλήξεις τη βραδιά των εκλογών

Για τα δύο χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας ertnews.gr, αλλά και το πώς θα καλύψει τις ερχόμενες εκλογές μίλησε στους δημοσιογράφους του ERTNEWSTV, Κώστα Λασκαράτο και Χρήστο Παγώνη, ο επικεφαλής του ertnews.gr, Τάσος Οικονόμου.

Για τα δύο χρόνια λειτουργίας του ertnews.gr

«Είναι μια προσπάθεια δύο ετών που χτίστηκε με πολύ κόπο, πολλή προσπάθεια και πολύ μεράκι. Μέρα, μέρα, ώρα, ώρα, λεπτό, λεπτό. Και εδώ θα ήθελα να πω το εξής: Αυτό που πάντοτε νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη αξία είναι η προσπάθεια των ανθρώπων, είναι η αυταπάρνησή τους πολλές φορές και είναι και η δημιουργικότητά τους, η οποία δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορο έναν άνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται σε θέση συντονισμού και σε θέση ευθύνης».

Για την ταχύτητα της ενημέρωσης από το ertnews.gr

«Νομίζω ότι το νούμερο το οποίο υπολογίσαμε περί τις 10.000 συνεντεύξεις ανθρώπων που είτε γνωρίζουν πάρα πολύ καλά το αντικείμενο, είτε είναι κομμάτι ενός γεγονότος, είτε είναι άνθρωποι σε θέσεις «κλειδιά», το οποίο παράγεται από τη δημόσια τηλεόραση και από τον τομέα της ενημέρωσης στο σύνολό του. Είναι ένα νούμερο που είναι απλά συγκλονιστικό να έχεις όλη αυτή την αποτύπωση της επικαιρότητας κάθε μέρα».

Για τις ειδήσεις που έχουν δημοσιευτεί περισσότερο αυτά τα δύο χρόνια

«Είναι δύο τα θέματα. Κορονοϊός, αυτή είναι η λέξη «κλειδί» που ήταν η πιο δημοφιλής και στην οποία ανεβάσαμε και τα περισσότερα άρθρα. Και η δεύτερη είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία, που επίσης είναι πολλές χιλιάδες οι αναρτήσεις που έχουμε κάνει και σίγουρα το ενδιαφέρον του κόσμου περιστράφηκε γύρω από αυτές, εύλογα».

Για τα βίντεο που ανεβαίνουν από την τηλεόραση του ERTNEWS στο ertnews.gr

«Είναι κάτι που ο κόσμος έχει αρχίζει να το αγαπάει και να το θέλει. Παρακολουθούμε την κατανάλωση των βίντεο, η οποία έχει αυξηθεί κατακόρυφα και μπαίνουν και στο live streaming του Πρώτου Προγράμματος που είναι ένα από τα πιο παρεμβατικά μέσα στη δημόσια σφαίρα και στο δημόσιο λόγο. Και στον player του ERTNEWS TV έχουμε, πλέον, μια σταθερή επισκεψιμότητα».

Για τις ερχόμενες εκλογές και πώς σχεδιάζει να τις καλύψει το ertnews.gr

«Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Θα έχουμε δημιουργήσει μια ειδική σελίδα όπου θα υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και η ροή της ενημέρωσης σε σχέση με τις εκλογές. Θα έχουμε τη δυνατότητα να διαχωρίζουμε και τα βίντεο και το οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Αλλά θα μου επιτρέψετε να κρατήσουμε τις μεγάλες εκπλήξεις για το βράδυ των εκλογών, οπού εκεί θα «παίξουμε μπάλα».





Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος