Σύσκεψη του Β. Κικίλια με εταιρείες εκχιονιστικών μηχανημάτων

Σύσκεψη με τις εταιρείες εκχιονιστικών μηχανημάτων θα έχει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, σήμερα Παρασκευή 22-12-2023, στο Υπουργείο στο Μαρούσι, με αντικείμενο τον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων χιονοπτώσεων στην Αττική.

Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο, ο κ. Κικίλιας συγκάλεσε την συγκεκριμένη σύσκεψη, προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες για την άμεση και έγκαιρη εξεύρεση εκχιονιστικών μηχανημάτων, καθώς, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε χθεσινή συνέντευξη του, «ο διαγωνισμός για εκχιονιστικά μηχανήματα στην Περιφέρεια Αττικής δεν έχει τελεσφορήσει», επειδή «οι εταιρίες οι οποίες συμμετέχουν έχουν “χτυπήσει” η μια την άλλη και αυτό είναι θέμα».

Για το λόγο αυτό, όπως τόνισε ο Υπουργός, «αν χρειαστεί, για την ασφάλεια των πολιτών, θα κάνουμε τη δουλειά μας με επιτάξεις».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος