Σύρος: Στην “βασίλισσα των Κυκλάδων” για εμβόλιο και τουρισμό πολλοί νέοι

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι εμβολιασμοί στο νησί βρίσκονται σε πολύ υψηλά ποσοστά, εξέφρασε στην εκπομπή “Από τις έξι” της ΕΡΤ1 ο αντιδήμαρχος Σύρου κ. Παναγιώτης Κουταβάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, η Σύρος είναι -μαζί με την Τζιά και την Κύθνο- από τα νησιά που παρουσιάζουν πολύ καλή πρόοδο στην δημιουργία τείχους ανοσίας. “Περιμένουμε τους επισκέπτες μας, καθώς εδώ είμαστε ασφαλείς” σημείωσε ο κ. Κουταβάς στην ΕΡΤ, προσθέτοντας πως οι κάτοικοι του νησιού επέδειξαν μεγάλη υπομονή και υψηλές αντοχές κατά την διάρκεια της πανδημίας και τώρα επιλέγουν να εμβολιαστούν ώστε η Σύρος να παραμείνει ασφαλής και ανοικτή στους επισκέπτες.

Την ίδια ώρα, πολλοί Αθηναίοι αλλά και πολίτες από άλλες πόλεις, σπεύδουν καθημερινά στην σύρο κλείνοντας ραντεβού για να κάνουν το μονοδοσικό εμβόλιο της JOHNSON & JOHNSON.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης απέσπασε το πρώτο βραβείο (Platinum) στην κατηγορία Sustainability με την υποψηφιότητα «Η Σύρος φιλικός προορισμός σε ΑμεΑ». Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ. Κουταβάς, οι σχεδιασμοί του δήμου προχωρούν και υλοποιούνται δράσεις και έργα που θα κάνουν τη Σύρο ασφαλή και προσβάσιμο τουριστικό προορισμό από όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος