Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του χούλιγκαν που μαχαίρωσε τον Μ. Κατσουρή – Ταυτοποιήθηκαν τρία ακόμη άτομα

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που τραυμάτισε θανάσιμα τον Μιχάλη Κατσουρή το βράδυ της 7ης Αυγούστου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ίδια ώρα σεσημασμένοι Έλληνες οπαδοί που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και αναμένονται σύντονα τα εντάλματα σύλληψής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την συνεχιζόμενη έρευναέχουν ταυτοποιηθεί για την συμμετοχή τους στα επεισόδια, τουλάχιστον τρία άτομα και έχουν ενημερωθεί σχετικά οι ανακριτικές Αρχές, όλοι τους Έλληνες και γνωστοί στην Αστυνομία για το παραβατικό τους οπαδικό παρελθόν.

«Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να έχουμε νέα εντάλματα σύλληψης προκειμένου να οδηγηθούν και αυτοί ενώπιον των δικαστικών αρχών. Από κει και πέρα, οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν εξονυχιστικά τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο» ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τον άνδρα, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη περιορίζοντας συνεχώς τον κύκλο των υπόπτων

Όπως προέκυψε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια κανένα από τα μαχαίρια τα οποία βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος δεν ταιριάζει με το DNA του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ. Είναι μια πολύ δύσκολη έρευνα, η οποία δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει.

Ενώπιον του ανακριτή ο 43χρονος οπαδός

Στις νεότερες εξελίξεις, σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ο 43χρονος οπαδός, ο οποίος είχε συλληφθεί την Παρασκευή από την Ελληνική Αστυνομία και αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η ποινική του μεταχείριση.

Όσον αφορά στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις παραλλείψεις και τα λάθη, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε μια μερίδα περίπου 7 – 8 ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ να έχουμε και νέες απομακρύνσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛΑΣ, καθώς εμπλέκεται στην υπόθεση ένας μεγάλος αριθμός αξιωματικώνς. Για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε χθες, με νέα δήλωση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου προαναγγέλοντας ότι θα υπάρξουν όλες οι προβλεπόμενες κινήσεις, καθώς η ΕΛΑΣ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην περίπτωση της άφιξης των Κροατών χούλιγκαν.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος