Συνελλήφθησαν τέσσερα άτομα για παράνομη παροχή στάθμευσης στο Κολωνάκι

Σύνοψη
  • Οι τρεις παραλάμβαναν τα οχήματα και ένας ήταν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος.

Σε τέσσερις συλλήψεις για παράνομη παροχή στάθμευσης στο Κολωνάκι, εκ των οποίων 3 εκτελούσαν χρέη παρκαδόρου και 1 προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, νυχτερινές ώρες της 30 προς 31-3-2024 πραγματοποιήθηκε στοχευμένη εξόρμηση από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σε κέντρα διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας.


Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη τεσσάρων ατόμων στο Κολωνάκι, εκ των οποίων οι τρεις παραλάμβαναν τα οχήματα και ένας ήταν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος.


Ειδικότερα, οι συλληφθέντες παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα, παρέδιδαν σε αυτούς αριθμημένα αποκόμματα και στη συνέχεια τοποθετούσαν επί του ανεμοθώρακα των οχημάτων έτερο απόκομμα, σταθμεύοντας ακολούθως αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους. Κατά την αποχώρησή τους από τα καταστήματα οι οδηγοί έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα κλειδιά των οχημάτων τους.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Παράλληλα ενημερώθηκαν συναρμόδιες υπηρεσίες για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος