Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, συνελήφθησαν 5 άτομα μετά από εκατέρωθεν επιθέσεις μεταξύ οπαδών κατά τη διάρκεια αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη απογευματινές ώρες, χθες, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025, στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου.
Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν ο τραυματισμός δύο (2) αστυνομικών αλλά και ενός κριτή της γραμματείας του αγώνα, ενώ μετά από επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποιήθηκαν οχτώ (8) προσαγωγές ατόμων, προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή τους στα επεισόδια.
Από την επακόλουθη προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκε βιντεοληπτικό υλικό από το σύστημα εποπτείας της αθλητικής εγκατάστασης, πιστοποιήθηκε η συμμετοχή πέντε (5) εκ των προσαχθέντων στα επεισόδια, μεταξύ των οποίων οι δύο (2) που τραυμάτισαν τους αστυνομικούς.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος