Χειροπέδες στον γιο γνωστού τραγουδιστή, προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (14/09) αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Μοναστηράκι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 05:25 σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ οδηγού ταξί και δύο ατόμων, τα οποία φέρεται να τον εξύβρισαν και να χτύπησαν την πόρτα του αυτοκινήτου του. Κατά τον έλεγχο, ο ένας από τους δύο αντέδρασε και προχώρησε σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά των αστυνομικών.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν τότε να τον βάλουν στο περιπολικό για να γίνει εξακρίβωση στοιχείων, ωστόσο τη στιγμή εκείνη φέρεται να αντιστάθηκε και την ώρα που έμπαινε στο υπηρεσιακό όχημα, φέρεται επίσης να χτύπησε με το κεφάλι του δύο φορές έναν αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό ζυγωματικό και στο κεφάλι.
Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε τελικά στο Α.Τ. Ακροπόλεως όπου σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, εξύβριση, απειλή και απλές σωματικές βλάβες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός οδηγήθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος