Συνελήφθη μοντέλο και ο σύντροφός της με οκτώ κιλά κοκαΐνης

Με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης συνελήφθη πρώην παίκτρια τηλεοπτικού reality. Πρόκειται για μία μεγάλη ποσότητα, 7,8 κιλά καθαρής κοκαΐνης η αξία της οποία υπολογίζεται περίπου στις 300.000 ευρώ.

Επί μία εβδομάδα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, παρακολουθούσαν το ζευγάρι, τον 32χρονο και την 29χρονη, γνωστή από την συμμετοχή της σε ριάλιτι και τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., το ζευγάρι φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά σε νυχτερινά καταστήματα σε Παγκράτι, Νέα Σμύρνη και Γλυφάδα. Κατά τη σύλληψη του στη Νέα Σμύρνη, ο 32χρονος προέβαλε αντίσταση κατά των αστυνομικών προσπαθώντας να διαφύγει.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί εισέβαλαν και στο σπίτι του ζευγαριού στο Παγκράτι όπου βρισκόταν η 29χρονη.

Στην τουαλέτα εντοπίστηκε κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 29χρονη είχε προλάβει να πετάξει στη λεκάνη κάποια ποσότητα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μέλη μεγαλύτερου κυκλώματος ενώ τα ναρκωτικά έχουν σταλεί στο Χημείο για να διαπιστωθεί η καθαρότητα τους.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ´ εξακολούθηση ενώ στον 32χρονο ασκήθηκε και δίωξη για βία κατά υπαλλήλων.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με το δικηγόρο του πήρε πάνω του την υπόθεση, λέγοντας πως η 29χρονη δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή.

Pεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος