Συνελήφθη καθηγητής γυμναστικής σε Γυμνάσιο της Βούλας για φερόμενη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Καθηγητής γυμναστικής, γεννημένος το 1968, συνελήφθη χθες στις 12:45 σε Γυμνάσιο της Βούλας, για φερόμενη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Η σύλληψη έγινε έπειτα από καταγγελία μητέρας μαθήτριας, ημεδαπής γεννημένης το 2013, που υπέβαλε στο ΤΔΕΕ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο καθηγητής φέρεται να έπιασε τον μηρό της ανήλικης στις μεσημβρινές ώρες της 14ης Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια άσκησης.

Στην υπόθεση προστέθηκαν και άλλες καταθέσεις. Δύο ανήλικοι μαθητές, αγόρια, κατέθεσαν ότι σε προγενέστερο χρόνο ο καθηγητής φέρεται να τους ακουμπούσε στα γεννητικά όργανα.

Ρεπορτάζ: Σπύρος Δαρσινός

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος