Αγρίνιο: Για βιασμούς δύο ανήλικων κοριτσιών και πορνογραφία συνελήφθη ιερέας (video)

Ιερέας συνελήφθη στο Αγρίνιο με την κατηγορία βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών πριν από χρόνια, ενώ κατά την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Γεραφέντης, μετά από καταγγελίες δύο ενήλικων πλέον κοριτσιών πριν από πέντε χρόνια -όταν ήταν 14 και 17 ετών- ο 49χρονος σήμερα ιερέας τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο δράστης γνωρίζονταν με τις οικογένειας των θυμάτων. Αρχικά τις αποπλάνησε και στη συνέχεια βίασε τις ανήλικες μαθήτριες. Όπως δήλωσαν στην Ασφάλεια Αγρινίου οι ενήλικες πια κοπέλες, δεν το είχαν καταγγείλει φοβούμενες την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας, αλλά μετά το κίνημα Me too και την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου αποφάσισαν να αποκαλύψουν τα όσα εφιαλτικά έζησαν στα χέρια του 49χρονου ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή του ιερέα που ήταν εφημέριος σε χωριό του  Ορεινού Βάλτου, βρέθηκε φωτογραφικό υλικό με παιδική πορνογραφία. Κρατείται στην ασφάλεια, σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αγρινιού. Οι κατηγορίες είναι για βιασμό κατά συρροή ανηλίκων, ασελγείς πράξεις και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης / ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος