Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του διαρρήκτη με το φρεάτιο

Array

Με τη χρήση ενός μεταλλικού φρεατίου σαν «εργαλείο» για τη θραύση τζαμαριών καταστημάτων διαρρήκτης που τελικά συνελήφθη είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον 10 εισβολές σε καταστήματα στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Η δράση του αποτυπώνεται σε βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του 42χρονου, σεσημασμένου φυσικά, για διάφορα ποινικά αδικήματα, κυρίως κλοπές και διαρρήξεις. Ο άνθρωπος αυτός τους τελευταίους μήνες είχε γίνει φόβος και τρόμος για τους καταστηματάρχες στα βόρεια προάστια, στο Μαρούσι, στην Πεύκη, στη Λυκόβρυση, στο Νέο Ηράκλειο, καθώς χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό φρεάτιο για να σπάζει τους υαλοπίνακες είτε τις πόρτες είτε τις τζαμαρίες των καταστημάτων και κάποιες φορές και ένα σφυρί έμπαινε μέσα στο εσωτερικό, άδειαζε τα ταμεία, άρπαζε ότι του χρειαζόταν και στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός συνεργού του που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, εξαφανιζόταν.

Ο άνδρας αυτός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις διάρρηξης με τον συγκεκριμένο τρόπο, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή των αστυνομικών της Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου που εντόπισαν το επιχειρησιακό όχημα που χρησιμοποιούσε στην περιοχή του Κολωνού.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος