Θύμα σωματεμπορίας η δεκαεφτάχρονη που είχαν χαθεί τα ίχνη της

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κρατούσε παράνομα την δεκαεφτάχρονη Ρουμάνα. Μέσω διαδικτύου και ροζ αγγελίας που είχε βάλει, την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται με άλλους άνδρες. Η ανήλικη κατοικούσε στο Χαΐδάρι.

Σύμφωνα με την  ΕΛ.ΑΣ., η κοπέλα είχε πέσει στα δίχτυα ροζ κυκλώματος. Οι αστυνομικοί έδρασαν ταχύτατα, έσωσαν την ανήλικη και συνέλαβαν έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος -όπως διαπιστώθηκε- εξέδιδε το κορίτσι σε ιστοσελίδα.

Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, καθώς και μίας τηλεφωνήτριας που έκλεινε τα ραντεβού του ροζ κυκλώματος.

Τι ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνισή της

»» Την Πέμπτη 03/6/2021, και ώρα 22:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η Αμάντα Σ. 17 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ενημερώθηκε σήμερα, 04/6/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ανήλικη έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές φυγές σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

«Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η ανήλικη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω της ιδιαιτερότητας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19» αναφέρει η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος