Συνελήφθη 23χρονος για αρπαγή 17χρονης στον Κολωνό

Καταγγελία για απαγωγή 17χρονης στην περιοχή του Κολωνού ερευνά η αστυνομία. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι την άρπαξαν από το δρόμο και την κρατούσαν για δύο ημέρες με τη βία σε διαμέρισμα δύο αλλοδαποί. Όπως είπε η ανήλικη, κατάφερε να ξεφύγει κλοτσώντας τον έναν και να καλέσει σε βοήθεια. Ο ένας δράστης συνελήφθη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τον δεύτερο που αναζητείται.

Ειδικότερα, συνελήφθη στην περιοχή του Κολωνού από αστυνομικούς της ‘Αμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ), 23χρονος αλλοδαπός για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία και βία κατά υπαλλήλων.

Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, ενώ η 17χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν κακοποιήθηκε.

Ο 23χρονος μαζί με συνεργούς του εντόπισαν, το απόγευμα της Πέμπτης (28/4), την 17χρονη κοντά στο Σταθμό Λαρίσης και την άρπαξαν μεταφέροντας την στο διαμέρισμα τους, όπου την κράτησαν χωρίς τη θέλησή της.

Η 17χρονη κατάφερε να ξεφύγει το βράδυ του Σαββάτου και να καλέσει σε βοήθεια. ‘Αμεσα έσπευσαν αστυνομικοί στο σημείο όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο αλλοδαπό, τον οποίο αναγνώρισε το θύμα.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο της Αττικής για εξέταση και στη συνέχεια παρελήφθη από συγγενικό της πρόσωπο.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος