Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα, σύντομη συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, στο περιθώριο της Συνόδου Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ και κατόπιν αιτήματος του Τούρκου ομολόγου του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας: «ο υπουργός υπογράμμισε ότι είναι χρήσιμη η διατήρηση ανοικτών διαύλων επικοινωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά για να γίνουν βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση απαιτείται βελτίωση του κλίματος και τήρηση των αρχών καλής γειτονίας.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε τη σημασία του σεβασμού της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της προσήλωσης στο Διεθνές Δίκαιο, που αποτελούν την αδιαμφισβήτητη εγγύηση για τη διαμόρφωση συνθηκών ειρήνης, ασφάλειας, σταθερότητας στην περιοχή».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος