Συναγερμός για την εξαφάνιση 21χρονης τουρίστριας στα Κάτω Πατήσια

Στην ενεργοποίηση “Missing alert” για την εξαφάνιση 21χρονης στα Κάτω Πατήσια τα ξημερώματα της Τρίτης προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν αιτήματος συγγενών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η 21χρονη έχει πορτογαλική υπηκοότητα και είχε έρθει στη χώρα μας για διακοπές.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η Σοφία Σόουζα Μπίχο Δούμιτσα έχει ύψος 1.60 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ένα τζιν σορτς, ένα κολάν με δίχτυ, μια πορτοκαλί μπλούζα, ένα ψάθινο καπέλο και κρατούσε πράσινη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

Συναγερμός για την εξαφάνιση 21χρονης τουρίστριας στα Κάτω Πατήσια

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος