Συμβολή των Δήμων με οχήματα και προσωπικό στο πρόγραμμα του «κατ’ οίκον εμβολιασμού»

Την έμπρακτη στήριξή της στην προσπάθεια να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον, δίνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας – ΚΕΔΕ, με απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου, που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου: «Στέλνουμε με το προσωπικό μας παράδειγμα το μήνυμα της αναγκαιότητας του εμβολιασμού σε κάθε πολίτη, αφού οι Δήμαρχοι σε ποσοστό άνω του 99,3% έχουν ήδη εμβολιασθεί και με τις δύο ή με μια δόση, έχουν νοσήσει και δεν χρειάζεται ακόμη να εμβολιαστούν.

Τώρα θα σταθούμε και πάλι στην πρώτη γραμμή προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στην υλοποίηση του προγράμματος του κατ’ οίκον εμβολιασμού, διαθέτοντας προσωπικό και αυτοκίνητα των Δήμων, ώστε σε συνεργασία με το υγειονομικό προσωπικό των κατά τόπους υγειονομικών αρχών να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν στα εμβολιαστικά κέντρα» δήλωσε ο κ. Παπαστεργίου.

Σχετικές ειδήσεις

KEΔE: Να ενισχύσουμε το πρόγραμμα εμβολιασμού κατ’ οίκον

Εμβολιάστηκε η συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων

Δ. Παπαστεργίου: H συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού στην εθνική προσπάθεια για ενίσχυση του εμβολιασμού

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ