Στην σύλληψη πέντε ατόμων, εκ των οποίων τρείς ανήλικοι, προχώρησαν σήμερα το πρωί (Δευτέρα 27/6) οι αρχές μετά από συμπλοκή, που έγινε χθες το βράδυ (26/5), μεταξύ περίπου 20 ατόμων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανηλίκων. Οι πέντε συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, της συμπλοκής και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής, αναζήτησαν και εντόπισαν τους συλληφθέντες, που αναγνωρίστηκαν από τα θύματα για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή. Στην κατοχή ενός εξ’ αυτών βρέθηκε μαχαίρι και κατασχέθηκε.
Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος