Συλλυπητήρια από Κ. Μητσοτάκη, Α. Τσίπρα και ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στη Βουλγαρία

Μηνύματα συμπαράστασης για το δυστύχημα στη Βουλγαρία  όπου απανθρακώθηκαν 46 άνθρωπο αναμεσά του και παιδία, εξέπεμψαν με αναρτήσεις τους ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Α. Τσίπρας και το υπουργείο Εξωτερικών.

“Είμαι απόλυτα τρομοκρατημένος από το τρομερό δυστύχημα και τις απώλειες ζωών στη Βουλγαρία, νωρίς σήμερα το πρωί, ειδικά μικρών παιδιών” τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του σήμερα το πρωί στο Twitter, αναφερόμενος στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη στη Βουλγαρία και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων επιβατών ενός λεωφορείου.

“Οι προσευχές μας απευθύνονται στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους” ανέφερε ο πρωθυπουργός και ευχήθηκε “ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες”.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα στη Βουλγαρία που οδήγησε στον θάνατο δεκάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων”, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας και ευχήθηκε «ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Βαθιά θλίψη για την τραγική είδηση του δυστυχήματος με λεωφορείο στη Βουλγαρία, εκφράζει μέσω Twitter το υπουργείο Εξωτερικών. Εξίσου, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους και αλληλεγγύη στον λαό και την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας που θρηνούν τους συμπολίτες τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος