Συλλογή 7.500 βιβλίων για τα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας

Συλλογή 7.500 βιβλίων για τα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας, μέσω της συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής με την «Συμμαχία για την Ελλάδα»

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Συμμαχία για την Ελλάδα», συλλέχθηκαν πάνω από 7.500 βιβλία, ώστε να εμπλουτιστούν με νέους τίτλους οι βιβλιοθήκες των Σωφρονιστικών Καταστημάτων όλης της χώρας.

Ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και ο Γενικός Διευθυντής της «Συμμαχίας για την Ελλάδα», κ. Γεώργιος Καλούδης, εργάστηκαν από κοινού, προκειμένου να φέρουν εις πέρας το απαιτητικό έργο της συλλογής βιβλίων για όλα τα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας, με σκοπό να εφοδιαστούν επαρκώς οι βιβλιοθήκες και να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε νέους τίτλους οι κρατούμενοι.

Βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, συγγράματα, ιστορικά, αλλά και βιβλία εκπαιδευτικού χαρακτήρα και λεξικά συγκεντρώθηκαν με τη συμμετοχή των εταιρειών: Lamda Development, Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Vodafone, ΓΑΙΟΣΕ, Σκλαβενίτης, Γρηγόρης, Fresh Line, Contact Communications., ΕΔΑ Αττικής, ΟΤΕ-Cosmote, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ.

Ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής ευχαρίστησε θερμά την «Συμμαχία για την Ελλάδα», καθώς και τις εταιρίες που έγιναν αρωγοί αυτού του εγχειρήματος, με το οποίο ενισχύεται ο θεσμός του σωφρονισμού και επιτυγχάνεται η ομαλή επανένταξη των κρατουμένωνστην κοινωνία, μέσω της δύναμης της γνώσης..

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος