Σύλληψη κατηγορουμένου για γενετήσια αδικήματα σε βάρος ανηλίκου (φωτογραφίες)

Σε δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία: «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κέρκυρας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και ο οποίος συνελήφθη την 14-06-2021, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.

Πρόκειται για τον ΦΑΚΙΟΛΑ Μιχαήλ – Κωνσταντίνο – Ιωάννη του Βασιλείου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 31-05-1983 στην Κέρκυρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26610 – 29180, 26610 – 29171 και 26610 -29173, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, από την παραγγελία εκτέλεσης της διάταξης, αρχής γενομένης από 25-06-2021. Πέραν του χρονικού ορίου των τριών μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος