Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβαν χθες το μεσημέρι, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», έναν άνδρα 31 ετών, μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή κάνναβης στην Ελλάδα μέσω της αεροπορικής οδού.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα και κατόπιν εξακριβώσεων, διασταυρώσεων, ανάλυσης στοιχείων και δημιουργίας προφίλ (profiling), εντοπίσθηκε ο κατηγορούμενος στον αερολιμένα κατά την άφιξή του από χώρα του εξωτερικού.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθκε στην αποσκευή του, βρέθηκαν 8 κιλά και 200 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση. Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος