Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 25-6-2025 στο Σταθμό Μετρό «ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ», από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, 33χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.
Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται πως: «Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 25-6-2025 ο 33χρονος που επέβαινε σε συρμό μετρό με έτερο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσε από ημεδαπό επιβάτη το χρηματικό ποσό των -635- ευρώ, αφού προηγουμένως είχε εκμεταλλευτεί τεχνητό συνωστισμό που προκάλεσε ο συνεργός του, ο οποίος προσποιήθηκε αδιαθεσία και ανάγκη για έμετο.
Το συμβάν αντιλήφθηκε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ακινητοποίησε τον κατηγορούμενο και ενημέρωσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι οδήγησαν τον 33χρονο στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος.
Στην κατοχή του ανευρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον κάτοχό του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος