Συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο στο Εφετείο Αθηνών

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αιματηρού επεισοδίου στο Εφετείο Αθηνών, όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκε σε βάρος δύο ατόμων

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αιματηρού επεισοδίου στο Εφετείο Αθηνών, όταν κατά την εξέλιξη εκδίκασης ποινικής υπόθεσης με οπαδικό υπόβαθρο στο Εφετείο, ομάδα περίπου 20 ατόμων κινούμενη σε παρακείμενη οδό, επιτέθηκε σε βάρος δύο ατόμων, τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν εξ’ αυτών.

Οι δυνάμεις αποκατάστασης της τάξης, που λάμβαναν μέτρα εξωτερικά του Εφετείου, προέβησαν σε χρήση των αναγκαίων δημόσιων ειδών και τα άτομα διέφυγαν προς διάφορες κατευθύνσεις. Οι αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε σε παρακείμενη οδό από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Οι ίδιοι οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην επίθεση και συνελήφθησαν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος