Συγκλονίζει η κατάθεση της 19χρονης: Μιλά για κύκλωμα σωματεμπορίας πίσω από την εκμετάλλευσή της (video)

Οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας αποκάλυψε ότι βρισκόταν πίσω από την αιχμαλωσία της η 19χρονη που «δραπέτευσε» από σπίτι αστυνομικού στην Ηλιούπολη. Το θύμα έδειξε ως πρωταγωνιστές του κυκλώματος τον 39χρονο αστυνομικό, έναν ακόμα άντρα που συνελήφθη, αλλά και μία γυναίκα, που φαίνεται οτι κινούσε τα νήματα.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 19χρονης:

Ο 39χρονος και ο… δουλεύουνε χωρίς να φαίνονται για την… που έχει οίκους ανοχής και μια ιστοσελίδα για ερωτικά ραντεβού. Ο 39χρονος και ο … είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται την ιστοσελίδα.

Ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης οδηγήθηκαν στον Ανακριτή, απολογήθηκαν και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Καταπέλτης ήταν η κατάθεση του θύματος, που έκανε λόγο ακόμα και για εμπλοκή άντρα που της είχε δηλώσει ότι είναι στρατιωτικός:

Από το σπίτι ερχόταν και με έπαιρνε άτομο που μου είχε πει ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με πήγαινε στα ραντεβού που γίνονταν σε ξενοδοχεία και σπίτια. Έπαιρνα 160 ευρώ την ώρα, τα οποία τα έδινα στον αστυνομικό.

Από την πλευρά του ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι:

Με την κοπέλα είχαμε ερωτικό δεσμό. Εκείνη εκδιδόταν ήδη από το 2016. Εγώ ήθελα να την απομακρύνω από αυτή τη δουλειά. Γι’ αυτό το λόγο την ημέρα της σύλληψης μου τσακωθήκαμε. Τη χαστούκισα και εκείνη για να με εκδικηθεί με κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Η 19χρονη περιέγραψε στις Αρχές ότι ο αστυνομικός όσο περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο αδίστακτος.

Μου είχε βάλει μία εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο, μέσω της οποίας άκουγε και έβλεπε κάθε στιγμή που είμαι. Με βίαζε τον τελευταίο καιρό, διότι δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. Με χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε πάνω μου ένα μπουκάλι στοματικά διάλυμα.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του συνεργού του αστυνομικού, όπως και ένός 32χρονου που φέρεται να εξέδιδε την 19χρονη το 2016. Η έρευνα συνεχίζεται για ακόμα δύο συνεργούς του αστυνομικού που αναφέρονται στην κατάθεση της 16χρονης.

Την ίδια ώρα η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να βάλει κατά της κυβέρνησης.

«Θέλω να αναφερθώ στο θέμα της 18χρονης. Είναι η Τρίτη ημέρα που είναι τι θέμα στην επικαιρότητα και ακόμα δεν έχει δοθεί το όνομα και τα στοιχεία του και ερώτημα είναι αν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σημειώνεί ότι «Έχει υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή αίτημα για δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του και των στοιχείων του, το οποίο ωστόσο προϋποθέτει την έκδοση σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα. Η ανεύρεση και σύλληψη τυχόν άλλων εμπλεκομένων είναι θέμα τιμής για την αστυνομία».

Ο πατέρας της 19χρονης, που φέρεται να βίαζε το παιδί του από την ηλικία των 11 ετών, αρνήθηκε απολογούμενος την κατηγορία, χωρίς όμως να πείσει Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά, Αλέξανδρος Καλαφάτης

Σχετικό Άρθρο: Κακοποίηση 19χρονης: Τι είπε στις αρχές η καταγγέλουσα και οι κατηγορορούμενοι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος