Συγκέντρωση στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής, καλεί στις 15 Ιούνη σε συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών στις 8π.μ., ημέρα έναρξης της δίκης της Χρυσής Αυγής, σε δεύτερο βαθμό. Σε εξέλιξη βρίσκονται ανάλογες διεργασίες και σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις και κοινωνικές οργανώσεις, με σκοπό τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη κινητοποίηση.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αττικής: «Όλοι και όλες στις 15 Ιουνίου 2022 στις 08:00 π.μ. στο εφετείο Αθηνών, ημέρα έναρξης της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.

Όπως στις 7 Οκτωβρίου 2020, έτσι και τώρα θα δώσουμε δυναμικά το παρών για συμβάλουμε ώστε να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Παρά την ιστορική απόφαση εκείνης της ημέρας, που με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσαν τα συνδικάτα και ο λαός με την παραδειγματική συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια. Όπως έχουμε ξαναπεί, δε ξεμπερδεύουμε έτσι απλά μαζί τους.

Δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στους φασίστες και σε αυτούς που τους δημιουργούν και τους θρέφουν, τους καπιταλιστές και το σύστημα τους. Καθημερινά δίνοντας τη μάχη για τη βελτίωση των όρων ζωής μας αντιμετωπίζουμε στην πράξη και τους φασίστες που καλλιεργούν το ρατσισμό, το διαχωρισμό ανάλογα με το χρώμα, τα πιστεύω κ.α. για να αποκρύπτεται ο βασικός υπεύθυνος για τα όσα βιώνουμε, ο καπιταλισμός.
Τους ξαναλέμε, δε θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί γιατί μας θέλουν σύγχρονους δούλους να δουλεύουμε με το βούρδουλα για ψίχουλα, δίχως δικαιώματα.

Κανένας εργάτης μη μείνει αμέτοχος. Καταδικάζουμε και πάλι τους εγκληματίες φονιάδες της Χρυσής Αυγής.
Παίρνουμε όλοι μέρος στη συγκέντρωση του συνδικάτου μας έξω από το εφετείο στις 15 Ιουνίου 2022 στις 08:0 π.μ.».

Σχετικές ειδήσεις

Στάσεις εργασίας ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ για τη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό

Χρυσή Αυγή: Στις 15 Ιουνίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό

Προς το Εφετείο Αθηνών η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της δίκης της Χρυσής Αυγής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος