Κινητοποίηση στα πλαίσια στάσης εργασίας της ΕΛΜΕ Πειραιά πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου από τις 10πμ έως τις 2μμ, ενώ έγινε και το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά (Κολοκοτρώνη 55, Μετρό Δημοτικό Θέατρο), στην οποία πήραν μέρος και άλλα σωματεία εκπαιδευτικών, καθώς και άλλων κλάδων, εκτός από τους διοργανωτές.

Η κινητοποίηση έγινε λόγω της, αίτησης ακύρωσης ενάντια στην αργία της εκπαιδευτικού Χρύσας Χοτζόγλου , που από τις 29/08/25, έχει τεθεί ξανά σε καθεστώς δυνητικής αργίας, από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά, ανατρέποντας προηγούμενη απόφασή του για προσωρινή αναστολή της δυνητικής αργίας.
Η απόφαση για δυνητική αργία, σε βάρος της εκπαιδευτικού, ελήφθη για συμμετοχή της σε κινητοποιήσεις ενάντια στη αξιολόγηση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος