Συγκέντρωση εργαζομένων στο Θριάσιο νοσοκομείο για ένταξη στα ΒΑΕ

Στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Απριλίου, θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του Θριασίου νοσοκομείου οι εργαζόμενοι σε αυτό, με κύριο ζήτημα την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του σωματείου τους: «Φτάνει πια η κοροϊδία για το ανθυγιεινό επίδομα, την ένταξη στα ΒΑΕ και τις «υποσχέσεις» για αυξήσεις στους μισθούς μας.

Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ελλάδα. Οι εργαζόμενοι διεκδικούμε το δίκιο με τους αγώνες μας Πέμπτη 6 Απριλίου στις 12.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Είσοδο ΘΡΙΑΣΙΟΥ νοσοκομείου.


Άμεση έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης με ουσιαστική αύξηση του ανθυγιεινού επιδόματος και επέκταση του σε όλους τους εργαζόμενους στις δημόσιες μονάδες υγείας.


Ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγείας μας. Ένταξη στα ΒΑΕ.
Καταβολή επιδόματος Πάσχα και επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.

Αυξήσεις 20% στους μισθούς μας. Αναγνώριση της προϋπηρεσίας ετών 2016 – 2017.Αποκατάσταση αδικίας στη μισθολογική εξέλιξη ΥΕ και ΔΕ συναδέλφων.


Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις και τις ΣΔΙΤ, τη μετατροπή των δημόσιων μονάδων υγείας σε ΝΠΙΔ και τη λειτουργία με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης σε Υγεία, Πρόνοια και Ασφάλιση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος