Στρ. Μαυροειδάκος, γ.γ. Ειδικών Φρουρών: Να δημοσιευτούν τα ονόματα των 213 υπόπτων για παιδοφιλία – Να ξέρουμε ποιοι είναι δίπλα μας (video)

«Πρέπει να αποκαλύψουν όλους τους εμπλεκόμενους» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Στράτος Μαυροειδάκος, γ.γ. Ειδικών Φρουρών αναφορικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Μιλώντας στις «Συνδέσεις» ο εκπρόσωπος των αστυνομικών δήλωσε εμβρόντητος με το κουβάρι των αποκαλύψεων για τον συστηματικό βιασμό του κοριτσιού και την εκμετάλλευση που κανένας ανθρώπινος νους δεν χωρά.

«Αυτές οι πράξεις μας έχουν αφήσει όλους εμβρόντητους. Η αστυνομία, οι συνάδελφοί μου από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εδώ και ένα μήνα μεθοδικά κάνουν τη δουλειά τους, κλείνοντας τα αυτιά τους σε οποιεσδήποτε “πιέσεις
ασκούν οι δημοσιογράφοι ή η κοινωνία ακόμη διότι πρέπει να αποκαλύψουν όλους τους εμπλεκόμενους» είπε ο κ. Μαυροειδάκος.

Να γνωρίσουμε ποια είναι τα νοσηρά μυαλά γύρω μας

«Ο κύριος μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση είναι ένα 12χρονο κορίτσι και υπάρχει ιδιαίτερη προσεκτική προσέγγιση από τους συναδέλφους μου, με τη βοήθεια ψυχολόγων» δήλωσε ο συνδικαλιστής της αστυνομίας.

Όσον αφορά τους δύο αρχικά συλληφθέντες, αλλά και τους 213 παιδόφιλους που
“ψάρευαν” ανήλικους στο Διαδίκτυο και άφησαν ψηφιακά ίχνη συνομιλώντας με την 12χρονη ο κ. Μαυροειδάκος εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες και τα ονόματά τους για «να ξέρουμε ποιοι είναι δίπλα μας. Να γνωρίσουμε όλα αυτά τα νοσηρά μυαλά και να προστατεύσουμε τα παιδιά μας».

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος