Ποινική δίωξη για τρία αδικήματα σε βάρος του τράπερ

Ποινική δίωξη για τρία αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος γνωστού τράπερ, που απεικονίζεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διασκεδάζει έχοντας τρία όπλα στη ζώνη του, το ένα μάλιστα με εθνόσημο, που παραπέμπει σε υπηρεσιακό όπλο της ΕΛΑΣ.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν σε παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς έπειτα από έρευνα βρέθηκε στο σπίτι του μικροποσότητα ουσιών.

Τα τρία όπλα που απεικονίζονται στην ανάρτηση του 26χρονου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν βρέθηκαν, ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως ήταν ψεύτικα και τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Κολωνάκι.

Ποινική δίωξη για τρία αδικήματα σε βάρος του τράπερ

Στο σπίτι του βρέθηκαν επίσης δύο φυσίγγια, αστυνομικός φάρος, ένα τσεκούρι 86 εκατοστά και ένα μαχαίρι 29 εκατοστά, ενώ στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν δύο σακουλάκια κάνναβη, καθώς και το ποσό των 18.355 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί για τις πράξεις που του αποδίδονται στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά/ Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος