Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής (video)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής μετά από μήνυση της συντρόφου του που κατήγγειλε επίθεση εναντίον της. Η γυναίκα κατήγγειλε πως ο γνωστός καλλιτέχνης την τράβηξε από τα μαλλιά, την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια τη χτύπησε. Ο ίδιος μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Του απαγορεύθηκε να πλησιάζει τη σύντροφο του σε απόσταση 100 μέτρων, καθώς και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της. Η δικάσιμος ορίστηκε στις 4 Ιουλίου.

Τα σχόλια στους δημοσιογράφους και η κατάθεση για τον ξυλοδαρμό

Κατά την άφιξη του στον εισαγγελέα απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας «βρες καλώς τα παιδάκια» ενώ σε επίμονες ερωτήσεις τους για το πώς ήταν το βράδυ του απάντησε ειρωνικά «όπως και το δικό σας και καλύτερο», εισερχόμενος δε στο κτίριο, τούς απευθύνθηκε και πάλι λέγοντας «Πηγαίντε στα σπιτάκια σας τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη χθες το μεσημέρι και κρατήθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες στο Τμήμα Αργυρούπολης μετά τη μήνυση της πρώην συντρόφου του η οποία κατήγγειλε ξυλοδαρμό της. Είπε στους αστυνομικούς ότι τον περίμενε επί 2 ώρες έξω από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών σε αυτοκίνητο και μόλις βγήκε έξω την είδε εκτός του ΙΧ να μιλά στο τηλέφωνο. «Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου.(…)

Περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και επίσης είπε ότι τη ζήλευε παθολογικά: «Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου (…) Επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι μου για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που εγώ δεν γνώριζα».

Η ίδια φέρεται να είπε ότι υπήρχαν μάρτυρες ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και σχετικό βίντεο.

Ρεπορτάζ Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος